ZOMERACTIE
scherp in prijs en deze zomer géén verzendkosten‼️

UNOX COMBISTEAMER LEASEN OF KOPEN? HORECAXL LEVERT.

Er zijn 105.034 kilometers voor afgelegd, er werden 4 continenten bezocht en 10.492 foto's gemaakt. En dat voor 22 verhalen die verteld moeten worden; The Taste of Success.

"De beste chef-koks hebben net als de grootste kunstenaars, hun succesverhalen opgebouwd met passie, nederigheid en hard werken. De meeste van hen hadden een grotere droom om de beste te worden en hun sporen achter te laten op deze wereld", aldus Massimo Bottura, die het voorwoord schreef voor het boek HOW GREAT CHEFS COOK, PLAY AND MAKE MONEY!

'Taste of Success' werd geboren met als doel om de unieke en inspirerende verhalen van chefkoks, maar vooral van hun weg naar succes. En hun ervaringen met de combisteamers en bake-off ovens van Unox. We hopen dat hun zuurverdiende wijsheid, onbuigzame vastberadenheid en opmerkelijke vindingrijkheid u zullen inspireren. Inspiratie om uw eigen dromen te volgen.

THE TASTE OF SUCCESS - UNOX

Ze zeggen dat om te begrijpen hoe een persoon denkt, je een kilometer in hun schoenen moet lopen. We denken dat als het gaat om te begrijpen hoe succesvolle koks denken, voelen en ervaring opdoen, één kilometer niet genoeg is. Je moet een oven aanzetten en beginnen met koken. Daarom eindigt elk succesverhaal met een recept gemaakt door die chef-kok. Van met Michelin-sterren bekroonde chef's tot boeren die alles van het internet hebben geleerd. Voor 'Taste of Success' bezocht UNOX over de hele wereld 22 chefkoks. Zij laten zien hoe zij hun bedrijven hebben opgebouwd en wat hun recept voor succes is.

UNOX COMBISTEAMER LEASEN? WIJ LEASEN IN NEDERLAND ÉN BELGIË

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.