ZOMERACTIE
scherp in prijs en deze zomer géén verzendkosten‼️

HORECA APPARATUUR LEASEN OF KOPEN? HORECAXL LEVERT.
Horeca apparatuur kopen of leasen? Wij hebben het antwoord al, maar het blijft een hele mooie vraag voor uw boekhouder of accountant. Zij kennen namelijk uw bedrijf en kunnen u persoonlijk adviseren of het kopen van horeca apparatuur voor uw bedrijf de oplossing is. Of dat leasing een nog betere oplossing is. Zeker als u weet dat de leasemaatschappij voor u gaat investeren, zodat u optimaal kunt profiteren.

 

LEASEN - DE VOORDELEN

Er zullen best nadelen zijn, maar wij zijn er toch echt van overtuigd dat lease veel meer voordelen kent. En zeker op de manier zoals wij de mogelijkheden van het leasen in de praktijk brengen; simpel, helder en duidelijk!

Een voordeel van lease is dat u geen aanbetaling heeft en dat de lease al mogelijk is vanaf een investering van € 500,-. Een lage instap, waardoor een koelkast van € 999,- ook te leasen is. Een ander voordeel is dat u het apparaat niet op de balans op hoeft te nemen, waardoor de lease-facturen in uw boekhouding als kosten op te nemen zijn, welke weer verrekenbaar zijn met uw belastbare winst.

En de lease-overeenkomst is tussentijds - op ieder moment én boetevrij - in te lossen, waarna ook u ook nog eens de keuze mag gaan maken of u eigenaar van het apparaat wilt worden. Of niet. We hebben nog meer voordelen voor u op een rijtje gezet. Deze leest u op ‘voordelen van lease’.

 

MARGE

Voor de ene ondernemer is kopen interessanter, voor de andere is lease de oplossing voor het aanschaffen of vervangen van apparatuur voor de professionele keuken. Het is alleen de vraag waarmee u de marge maakt; met uw eigen producten of met de apparatuur? Of beiden?

We gebruiken altijd het voorbeeld van de wijn; levert wijn in uw restaurant meer marge op dan de wijnkast waarin de wijn bewaart wordt? Of de producten die in de combisteamer bereid worden leveren u meer op dat de oven zelf. En zo kunnen we ook voorbeelden geven van vaatwassers, glazenspoelmachines, koelkasten, koelwerkbanken of koeltoonbanken. Door te leasen behoudt u de beschikking over uw liquiditeit en kunt u producten inkopen die u wel marge opleveren.

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER LEASEN

In die bijna 30 jaar dat wij actief mogen zijn in de wereld van de keukens, hebben wij al veel vragen voorbij zien komen. Vergelijkingen met de automotive zijn ons niet vreemd, want het leasen van auto’s is natuurlijk veel bekender dan het leasen van professionele apparatuur voor de grootkeuken. En dan zijn er altijd nog vragen die we persoonlijk willen beantwoorden. Iedere onderneming is anders, iedere horeca-ondernemer is anders. We hebben de 5 meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet;

 

WIE IS DE LEASEMAATSCHAPPIJ?

Voor lease werken wij samen met LEASE IT NOW™ en zij zijn gespecialiseerd in het leasen van professionele apparatuur waar een stekker aanzit. Haar slogan "LEASE MAAKT MÉÉR MOGELIJK. LEASE IT NOW INVESTEERT EN U PROFITEERT" zegt het eigenlijk al. U maakt gebruik van het apparaat en de kosten voor de investering en de afschrijving zijn voor rekening van de leasemaatschappij.

 

KAN IK EIGENAAR VAN HET APPARAAT WORDEN?

Ja, dat kan! De leasevorm waarmee wij werken is 'Operational Lease', wat simpelweg betekent dat de lease-maatschapij tot aan het einde van de lease-periode eigenaar is van het apparaat en aan het einde van de looptijd mag u kiezen of u eigenaar van het apparaat wilt worden. Of niet. In ieder geval hoeft u die keuze pas tegen het einde van looptijd te maken.

 

LEASING VOOR DE HORECA IN BELGIË?

Ja, dit kan. Graag zelfs! Maar let op; er zijn een aantal verschillen tussen Nederland en België. Ten eerste is dat in België de maatschappij uw BTW/KBO-nummer (en eventuele aanvullende informatie) nodig heeft om de aanvraag te toesten. Zij zullen vooraf telefonisch kontakt met u opnemen. Daarnaast wijken de termijnen (tussen de 18 en 63 maanden) en tarieven (iets) af. Dit omdat in ieder land andere ratings vanuit de Europese Centrale Bank gelden.

 

KAN IK ALS STARTENDE ONDERNEMER OOK LEASEN?

Iedereen is bij welkom bij ons. Maar deze vraag kunnen wij niet volmondig met JA beantwoorden, want wij zijn hierin afhankelijk van de lease-maatschappijen. Zijn zijn immers geen investeringsmaatschappij of een crowdfunder. Wij weten wel dat LEASE IT NOW™ een apart potje heeft voor starters, maar dat zij hierin ook andere termijnen, voorwaarden en maandbedragen voor hanteren.

 

WIE KAN IK BELLEN?

Ons! U belt gewoon met ons op +31 (0)88 - 28 28 928 en wij weten uw vragen te beantwoorden. En mochten wij nu net het juiste antwoord niet hebben op uw vraag, dan gaan wij op zoek naar het antwoord. Wij verkopen géén onzin, wij verkopen (en leasen!) apparatuur en oplossingen. Ook voor u hebben wij de beste oplossing!

HORECAXL ADVISEERT U GRAAG OVER HORECA APPARATUUR KOPEN ÉN LEASEN

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.