13% EXTRA KORTING

gebruik de kortingscode WUSTXL

voor 13% extra korting op alle messen van Wüsthof

warmhoudkasten

WARMHOUDKAST KOPEN? HORECAXL LEVERT!
Warmhoudkast Kopen? HorecaXL is dé groothandel van Nederland en België voor al uw RVS-artikelenWarmhoudkast Kopen? HorecaXL is dé groothandel van Nederland en België voor al uw RVS-artikelen
RVS WARMHOUDKASTEN BESTEL JE VEILIG EN SNEL OP HORECAXL

Warmhoudkasten zijn handig voor het warmhouden van gerechten of het (voor)verwarmen van borden, bakken en schalen. Ze zijn leverbaar in diverse breedtes en dieptes. Net als het RVS werkblad, welke leverbaar is als een vlak werkblad of met een opstaande rand aan de achterzijde (waterkering).

Voor warmhoudkasten wordt er eigenlijk maar met twee soorten RVS gewerkt (AISI 430 en AISI 304). AISI staat voor 'American Iron and Steel Institute', wat de kwaliteit van RVS aangeeft;

AISI 430; de meest gebruikte en betaalbare RVS legering. Dit wordt ook wel ‘RVS 18/0’ genoemd en is eigenlijk de meest voorkomende samenstelling van van RVS binnen de horeca. De legering bestaat onder meer uit 18% chroom en 0% nikkel. Dit een goed betaalbare samenstelling en leent zich meer dan uitstekend voor gebruik in de horeca. Deze vorm van RVS is magnetisch.

AISI 304; wordt ook wel 'RVS 18/10' genoemd en wordt tegenwoordig eigenlijk alleen nog op bestelling gemaakt. Dit omdat het qua grondstof duurder is dan de AISI 430. De legering bestaat onder meer uit 18% chroom en 8 tot 12% nikkel. Deze samenstelling is wel duurzamer en beter bestand tegen corrosie. Deze vorm van RVS is niet magnetisch.

Even geen producten online. Bel ons en wij helpen u meteen verder!

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.