10% EXTRA KORTING

gebruik de kortingscode BWTXL

voor 10% extra korting op alle wisselpatronen van BWT

Installatie UNOX Combisteamer of Oven voor 1 euro? Het kan met de Euroweken van HorecaXL

EUROWEKEN MET INSTALLATIE VOOR MAAR 1 EURO

 

DE EUROWEKEN MET UNOX

LEASE UNOX VEILIG EN SNEL OP HORECAXL

Combisteamers en Bake-Off ovens zijn een behoorlijke investering. Gelukkig is het leasen een populaire manier om toch te kunnen koken, (af)bakken, grillen, stomen, stoven, pocheren en te regeneren. En om te zorgen dat alles perfect werkt en functioneert, adviseren wij altijd om het apparaat door een monteur te plaatsen. Maar een specialist kost geld, ook bij ons. Alleen hebben wij het nu over 1 euro (€ 1,-) voor de installatie.

Het grote voordeel is dat de monteur de machine van haver tot gort kent en ook meteen weet op welke manier alles perfect ingesteld moet worden.

Eerst eens even kijken hoe alles werkt?

Ook dat kan! Voor de Speed.Pro High Speed Ovens en de ChefTop én BakerTop PLUS modellen kan er vooraf een demo gepland worden, waarbij alles uitgelegd wordt. Vraag een demo aan op info@horecaxl.com en wij zorgen er voor dat de UNOX-specialist rechtstreeks een afspraak maakt.

Training en uitleg na plaatsing combisteamer of oven

Leuk, een nieuwe oven, maar hoe werkt nu alles precies en waar zat nog weer die ene functie? Geen paniek, want als de monteur zijn werk gedaan heeft, wordt er rechtstreeks een afspraak gemaakt voor een training en uitleg.

Liever eerst even kijken hoe alles werkt? Ook dat kan! Voor de Speed.Pro High Speed Ovens en de ChefTop en BakerTop PLUS modellen kan er vooraf een demo gepland worden, waarbij alles uitgelegd wordt. Vraag een demo aan via info@horecaxl.com en wij zorgen er voor dat de UNOX-specialist rechtstreeks een afspraak maakt.

4 jaar fabrieksgarantie voor slechts € 599,- extra!

Met de Euroweken hebben wij nog een speciale aanbieding. Kost een paar eurootjes, maar dan zit er wel 4 jaar fabrieksgarantie op de combisteamer of oven. Standaard is het altijd 1 jaar fabrieksgarantie op onderdelen (met uitzondering van slijtage-delen als rubbers, verlichting en glas), maar met deze aanbieding wordt er een fabrieksgarantie van 4 jaar op de onderdelen verstrekt en de eerste 2 jaar zijn alle kosten voor de monteur voor rekening van de fabrikant. De garantie betreft of 4 jaar of 10.000 werk-uren (net wat als eerste wordt bereikt).

WIJ LEASEN UNOX IN NEDERLAND ÉN IN BELGIË.
HORECA APPARATUUR KOOP JE VEILIG EN SNEL OP HORECAXL
Horeca Apparatuur HorecaXLHoreca Apparatuur HorecaXL
HORECAXL MAAKT HORECA APPARATUUR BETAALBAAR!

HorecaXL heeft een groot assortiment en is dé 'one-stop-shop' voor al jouw professionele keukenapparatuur en horecabenodigdheden. Zelfs voor een enkel koksmes of een bakplaat ben je meer dan welkom. Als erkende groothandel leveren wij (bijna) alles wat een horeca-bedrijf nodig heeft. En dat voor een aantrekkelijke prijs! 

Van topkwaliteit ijsblokjesmachines en energiezuinige koelkasten (of vrieskasten) tot kleinmateriaal als een broodmes of een gastronorm rooster. Bij HorecaXL bestel je A-merken met een snelle service en een aantrekkelijke prijs. Horeca apparatuur die vele jaren functioneel ingezet kan worden en is getest op techniek, hygiëne, onderhoud en energieverbruik.

Alle producten uit ons assortiment staan óók overzichtelijk gerangschikt in INDEX (VAN 'A' TOT 'Z'), zodat je alles in één oogopslag ziet. En ook makkelijk kunt zoeken naar het product dat je wilt bestellen. Bekijk ons ruime assortiment horecaproducten of neem gelijk contact op met één van onze medewerkers.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel
 1. UNOX BAKE-OFF OVEN SHOP.PRO LED 4x 600x400 (XEFT-04EU-ELDV)

  Unox oven Bakerlux Shop.Pro LED (XEFT-04EU-ELDV), capaciteit 4x 600x400, 99 programma's, 12 snelprogramma's, +30° tot +260° C, klep-deur, LED-tiptoets bediening, vochtinjectie, dry-plus technologie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
  € 2.245,00
 2. UNOX BAKE-OFF OVEN SHOP.PRO TOUCH 4x 600x400 (XEFT-04EU-ETRV)

  Unox oven Bakerlux Shop.Pro Touch (XEFT-04EU-ETRV), capaciteit 4x 600x400, 99 programma's, +30° tot +260° C, links draaiende deur, Touch controle paneel, automatische deuropening, vochtinjectie, dry-plus technologie. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
  € 2.780,00
 3. UNOX COMBISTEAMER CHEFTOP ONE 7x 1/1 GN (XEVC-0711-E1RM)

  Unox ChefTop One, 7x 1/1 GN, 256 programma's, 60 tot 140 maaltijden per dag, +30° tot +260° C, links draaiende deur, MindMaps technologie met tiptoets, kern-temperatuur-meter, directe inspuiting, automatisch reinigingsprogramma. Prijs is inclusief waterontharder (garantievoorschrift UNOX)

  Lees meer
  € 5.134,00
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

 

VRAGEN OVER DE EUROWEKEN? BEL ONS!

UNOX COMBISTEAMER OF OVEN LEASEN? BIJ HORECAXL KUN JE KOPEN, LEASEN ÉN FINANCIEREN.

Als je ook maar even twijfelt, neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch op +31 (0)88 - 28 28 928 en per mail op info@horecaxl.com . Sommige producten uit ons assortiment vragen om een bezoek op locatie. Bij jou in de zaak kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden en kunnen we meteen een advies op maat geven. Iedere horeca-onderneming is anders en heeft ook een andere doelgroep. Een cafetaria vraagt om een ander advies dan in de zorg. Bel of mail ons en wij helpen je meteen verder.

LEASING VAN UNOX OVENS. VEILIG EN VERTROUWD!

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.