Diamond pizzaoven (PIZZA-QUICK/43-2C), capaciteit 2 pizza's van Ø 430 mm, temperatuur 50°C tot 500°C, Quartz-verwarming tot 1.050°C, stapelbaar, serie ‘Quick'
Uniek concept; ideaal voor pizza's, flammenküsche, taarten, quiches, gebak, bagetten en belegd brood, ciabatta
Bodem in vuurvaste steen om het deeg op een homogene manier te bakken, mooi goudbruin en krokant, infrarood quartz om het midden te bakken
De dubbele verwarming (gebrevetteerd) zorgt ervoor dat de pizzaiolo het bakken kan aanpassen in functie van de soort en dikte van het deeg, maar eveneens in functie van de gebruikte ingrediënten, zoals de hoeveelheid mozarella, van de Napolitaanse pizza met een iets wat dikker deeg dan de Toscaanse die een heel fijn deeg heeft, en zelfs de Amerikaanse met heel dik deeg
Buitenmantel RVS / rood
Uitgevoerd met infrarood Quartz-verwarming (1050°C)
Verse pizza gebakken in 4 minuten, diepgevroren in maximaal 5 minuten
Temperatuur instelbaar van 0°C tot 350°C
Timer, instelbaar van 15 minuten tot continue
Ideaal voor pizza's, flammküche, taarten, quiches en brood. Bodem in vuurvaste steen om het deeg op een homogene manier te bakken.
Stapelbaar tot maximaal 3 ovens op elkaar (optioneel speciale ophoog-kit leverbaar)
Vul hieronder de gewenste looptijd en uw gegevens in en vraag uw lease-contract aan. Aan de hand van uw inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel (in België het BTW-nummer) zullen wij de aanvraag laten toetsen bij de lease-maatschappij(en). Bij een goedkeuring zenden wij u de overeenkomst, welke u met een smartphone of tablet kunt ondertekenen. Dit neemt slechts enkele minuten in beslag.