HorecaXL Selection

Bestel veilig en snel op HorecaXL

HorecaXL is dé groothandel voor alle professionele horeca-apparatuur en horeca-benodigdheden. In ons ruime aanbod is er altijd de juiste keuze te maken; van vaatwassers en glazenspoelmachines tot combisteamers en magnetrons. Ook een enkele gastronormbak of een koksmes is bij ons te bestellen. Als erkende Nederlandse horecagroothandel leveren wij alles wat de professionele keuken nodig heeft. En dat voor een aantrekkelijke prijs.

Wij maken kwaliteit betaalbaar!

Om een paar bekende merken te benoemen; Combisteel, Unox en Liebherr. Zonder enige twijfel hoogwaardige horeca-apparatuur die vele jaren functioneel gebruikt kan worden en tot in den treuren is getest op techniek, onderhoud en energieverbruik. Wij roepen niet voor niets dat wij kwaliteit betaalbaar maken. We kunnen het rijtje merken gerust aanvullen met Marecos, Menumaster en Alpeninox . En nog veel meer merken, allemaal in één opslag gerangschikt in handige categorieën, zodat er niet lang gezocht hoeft te worden naar de juiste horeca-apparatuur. Kijk voor dit handige overzicht op INDEX (VAN 'A tot Z').

Slim investeren. Leasen van horeca-apparatuur

Slim investeren in nieuwe apparatuur voor de professionele keuken kan er zeker aan bijdragen aan de bedrijfsvoering van de horeca-onderneming. Voor de ene ondernemer is investeren (kopen) van professionele keukenapparatuur de oplossing, waarbij het voor de andere horeca-ondernemer het leasen een uitkomst biedt. En bij HorecaXL is het al mogelijk om vanaf een investering van een paar honderd euro te leasen. Een lage instap zorgt voor u voor een hoger rendement.

Keukengerei en kleinmaterialen

HorecaXL biedt ondernemers apparatuur van A-merken met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, goede service en perfecte fabrieksgaranties. Daarnaast is het ook mogelijk om kleinmateriaal en keukengerei makkelijk en online te bestellen. Potten en pannen, braadsledes, messen of wafelwijzers zijn maar een kleine greep uit het online-assortiment uit onze webstore. Ook gastronormbakken, roosters en spuitflessen zijn van die handige producten die snel te bestellen én snel te leveren zijn.

Online én offline

We hebben geprobeerd om deze website overzichtelijk én gemakkelijk te maken. Aan de bovenzijde van onze site is een keuze te maken in een groep met bijvoorbeeld koelen & vriezen. In dit menu treft u alles aan met betrekking tot horeca koelingen. En voor koken & keukenapparatuur is de kookapparatuur weer van toepassing. Liever een totaaloverzicht? Ook daar hebben wij rekening mee gehouden. En heb je vragen of wil je een advies? Bel ons op +31 (0)88 - 28 28 928.

Filters
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel
 1. DIVERSO KOELTOONBANK 1500 MM (WR-CVD1-15)

  Diverso (by Diamond) koeltoonbank (WR-CVD1-15), serie 'Basic Line', lengte 1500 mm, temperatuur van +4°C tot +6°C, statische koeling met gekoelde reserve onderin, automatische ontdooiing, LED-verlichting, glasplateau's, digitale temperatuur controle, koelmiddel R290

  Lees meer
  € 1.750,00
 2. DIVERSO KOELTOONBANK 2000 MM (WR-CVD2-20)

  Diverso (by Diamond) koeltoonbank (WR-CVD2-20), serie 'Basic Line', lengte 2000 mm, temperatuur van +4°C tot +6°C, statische koeling met gekoelde reserve onderin, automatische ontdooiing, LED-verlichting, glasplateau's, digitale temperatuur controle, koelmiddel R290

  Lees meer
  € 1.950,00
Filters
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Lijst Foto-tabel

HorecaXL maakt Horeca Apparatuur betaalbaar! Ook Keukenapparatuur op afbetaling! En Lease vanaf € 499,- investering.